Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Прес-служба ДСНСУ у Дніпропетровській області оперативно відзвітувала про ліквідацію пожежі, що почалась після вибуху в гуртожитку сімейного типу в Кривому Розі (РУ Леніна)

 170718 4

За темою - Слухи и правда о ВЗРЫВЕ на ул. Чаривной в Кривом Роге (фото)

м. Кривий Ріг: у житловому будинку пролунав вибух
Опубліковано: 16.07.2018, 23:15
16 липня о 21:22 до Служби порятунку надійшло повідомлення від служби “102” про вибух на 8-му поверсі 9-ти поверхового житлового будинку, по вулиці Чарівна у місті Кривий Ріг.
На місце вибуху одразу були направлені рятувальники 16,14,12 державних пожежно-рятувальних частин Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.
По прибуттю підрозділів, за інформацією, внаслідок вибуху повністю зруйновані 2-і квартири та пошкоджено 5-ть квартир міжкімнатні перегородки між квартирами на 8-му поверсі, спостерігаються тріщини по несущім конструкціям будинку, вибиті вікна у квартирах.

170718 5
В результаті вибуху постраждало 3 особи з них одна дитина.
У зв’язку з руйнуванням квартир 4 чоловіка з них 1 дитина,тимчасово відселені до територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів,самотніх та непрацездатних у місті Кривий Ріг. Мешканці інших квартир повернулися до своїх помешкань.
Загрози обрушень немає.
Співробітниками ДСНС евакуйовано 40 чоловік з 8-го та 9-го поверхів.
До ліквідації події залучено 20 чоловік та 4одиниці техніки підрозділів Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.
Співробітниками національної поліції ведуться слідчі дії.
Причина вибуху встановлюється.

Підготував до публікації
Льоха ЗЛИЙ,
спеціально для рубрики
Кримінал, Пригоди Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!