Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Два гола Владислава Супряги обеспечили волевую победу над Южной Кореей, которая повела в финале в счете уже на 5-й минуте, после назначения пенальти

150619 18 min

Последним «гвоздем» в побуду украинских юношей, выступавших сегодня в синей форме, стал гол киевского динамовца Георгия Цитаишвили на 88-й минуте.
Редакция сайта Весь Кривой Рог поздравляет криворожанина Данила БЕСКОРОВАЙНОГО и всех поклонников украинского футбола с таким знаковым событием!

У складі збірної команди України (U-20) на позиції захисника грає колишній вихованець дитячо-юнацької спортивної школи «Кривбас-84» Данило Бескоровайний, який тренувався під керівництвом тренерів Софілканича Валерія Михайловича та Бондаря Віталія Вікторовича з 2007 по 2013 роки.
Після чого він 2 роки навчався у Харківському обласному вищому училище фізичної культури і спорту. По завершенню навчання перейшов до футбольного клубу «Волинь» (м. Луцьк) який грав у першій лізі чемпіонату України. На сьогоднішній день Даниїл грає у Словацькому муніципальному футбольному клубі «Земплін» (м. Міхаловце).

Юрий ПОТУПЧИК,
специально для рубрики
Новости Кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!