Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

В Одесі в Літньому театрі «Морвокзал» відбулися довгоочікувані зйомки нових випусків проекту «Вечірній Квартал». Згадували на них і двох народжених в Кривому Розі акторів, що тепер підкорюють вершини української політики

220819 18 min

Це перший запис популярної програми після інавгурації Володимира Зеленського, в якій учасники колективу жартували над своїм колишнім керівником, а нині президентом країни. Але не тільки про Володимира згадували в своїх мініатюрах "квартальники".
Так, в одному з номерів хлопці звернулися зі сцени до свого вже колишнього колеги Юрія Корявченкова, який також пішов у політику і був обраний народним депутатом по округу №33 в Кривому Розі, набравши майже 60% голосів виборців.

На мотив хіта групи Queen «Богемська рапсодія» вони заспівали:
Юзя, помахаємо слідом,
До побачення, мій друже.
Ти відтепер депутат.
Юзя, без тебе "Квартал"
На 200 кілограмів легше став ...

До слова, в залі був присутній і сам герой мініатюри, до якого зверталися хлопці. Під час виконання фінальної пісні актори навіть запросили Юзіка в останній раз вийти з ними на сцену.

Ще перед початком зйомки Корявченков поділився, що відчуває неоднозначні почуття - і що йому незвично знаходитися у залі, а не на сцені і за лаштунками.

- Не дивлячись на позитивні емоції, звичайно, почуття смутку все одно присутнє. А як інакше, якщо цій улюбленій справі я віддав більше 17 років життя, - говорить Юрій Корявченков.

Нові випуски "Вечірнього Кварталу" дивіться вже 24 і 31 серпня на "1+1".
Початок о 21:30.

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!