Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Криворізька міська організація УКРОПу звернулася до правоохоронних органів міста з вимогою розслідувати побиття помічника депутата Криворізької міськради від УКРОПу Миколи Колесника Бориса Бичкова

в Кривому Розі побито помічника депутата Миколи Колесника

Як це сталося - В Кривом Роге зверски избит помощник депутата горсовета Колесника, известный "народный блоггер" (фото)

Напад на Бориса Бичкова було скоєно 4 січня. Троє невідомих осіб жорстоко побили його біля власного гаража. Потерпілий зміг дістатись додому, де вже дружина викликала поліцію та звернулась по медичну допомогу. Він отримав закриту черепно-мозкову травму та численні ушкодження м’яких тканин.
«Дуже багато людей мені казали, що цей момент прийде. Я не шкодую за те, що писав або говорив. У Кривому Розі дуже багато людей, які підтримують мене як помічника Миколи Колесника», – написав на своїй сторінці в соцмережі «Фейсбук» Борис Бичков.
Водночас депутат Криворізької міської ради, очільник Криворізької міської організації УКРОПу Микола Колесник підкреслив, що Борис Бичков активно допомагав йому вирішити чимало питань на користь громади.
«Йдеться про питання щодо порушення при реконструкції парку Гданцівський, де без дозволу спиляли майже 1000 дерев. Також питання щодо реконструкції палацу культури «Карачуни», запобігання цинічного «освоювання» десятків мільйонів гривень у вигляді спорудження бетонних набережних вздовж технічних водоймищ місцевого металургійного гіганту. І ще багато питань, які є важливими для нашого міста, стосуються діяльності влади та її представників різних рівнів», – зазначив Микола Колесник.
Він підкреслив, що УКРОП вважає напад на Бориса Бичкова залякуванням та тиском на представників своєї політичної сили.
Народні депутати від УКРОПу взяли справу під особистий контроль. Вони вимагають відкритого, чесного та якнайшвидшого її розкриття, що має призвести до викриття замовників нападу.

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!