Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (2 Votes)

Уволят ли Романа ТКАЧЕНКО после такого скандала? Не известно. Пока подробности инцидента перед ночным клубом Святошин рассказывают детективы Государственного Бюро Расследований

Подробности - Поліція прокоментувала побиття правоохоронців перед нічним клубом Святошин в Кривому Розі (реліз)

Поробности - Опубликовано ВИДЕО избиения копов перед ночным клубом Святошино в Кривой Роге

Подробности - Николай КОЛЕСНИК: Начальник полиции Кривого Рога замалчивает зверское избиение хулиганами правоохранителей перед ночным клубом

Офіційно від ДВБ:
"Осіб, які напали на поліцейських у Кривому Розі - затримано.
16.03.2019 року близько 3-ї години ночі до Саксаганського ВП Кривого Рогу надійшло повідомлення про конфлікт біля розважального комплексу, який переріс у бійку. На адресу виїхав наряд міського відділу УПО: 22-річний молодший інспектор взводу реагування, сержант поліції та 22-річний поліцейський-водій, капрал поліції.

Поруч із зазначеним закладом відпочинку поліцейські помітили скупчення людей, до яких вони направились. Вже за мить невідомий чоловік з групи осіб наніс удар кулаком в обличчя одному з правоохоронців, від чого поліцейський упав на землю без свідомості. Зловмисник намагався вдарити другого співробітника поліції, але той ухилився. В цей час інші, на той момент невстановлені, особи все-таки збили з ніг і другого поліцейського та почали бити його ногами. Капрал поліції зміг підвестися, допоміг напарникові та довів його до службового автомобіля.

Керівництво міського управління поліції охорони, дізнавшись про інцидент, не виявило відповідного реагування, як і керівництво поліції Кривого Рогу.

Лише, коли ситуація була поширена у мережі Інтернет і набула розголосу, резонанс не можливо було далі приховувати.

Про подію негайно повідомили ДВБ НПУ, керівництво Національної поліції України, органи прокуратури та ДБР. Слідчі центрального апарату ДБР розпочали кримінальне провадження за фактом ПРИХОВУВАННЯ службовими особами Криворізького відділу поліції ГУНП у Дніпропетровській області ТЯЖКОГО ЗЛОЧИНУ - умисного заподіяння працівникам правоохоронного органу тілесних ушкоджень, у зв’язку із виконанням ними службових обов'язків, за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 396 Кримінального кодексу України.

Особи самих нападників швидко встановили, як і місце їхнього перебування. 30-річний уродженець Кривого Рогу, який першим завдав удару співробітникові поліції, після нічної події поїхав до столиці, де тимчасово проживає. 19.03.2019 року його затримали у Дарницькому районі Києва і етапували до Кривого Рогу.

Його 29-річний спільник був затриманий за місцем мешкання у Кривому Розі. На теперішній час обоє поміщені до ІТТ. Одному з них вже оголошено підозру за ст.345 Кримінального кодексу України, іншому – найближчим часом.

Кримінальна відповідальність загрожує і посадовцям поліції, які, не бажаючи розголосу події, замість того, щоб захистити підлеглих співробітників, а в їхньому обличчі – честь і гідність поліції в цілому, приховали факт скоєння злочину".

Подготовил к публикации
Леха ЗЛОЙ,
специально для рубрики
Криминал, Происшествия Кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог

Коментарі   

+8 #1 Жора 20.03.2019, 20:11
Закрыть давно пора этот притон под названием Святошин, проституция и наркоторговля, ещё и убийства в прошлом, Романа Ткаченка на кол посадить, хотел денег от Инессы получить, алчная тварь, зачем стране такие люди.
Цитата

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!