Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Як повідомляє заступник голови Покровської в Кривому Розі райради Дмитро ЛЕВЧЕНКО, 19 серпня ранок у селищі Верабово Покровського району розпочався з радісного дійства

Мешканці селища зібралися біля Поклінного Хреста, який за їхньою ініціативою було встановлено нещодавно перед в’їздом у селище.
Саме 19 серпня – у свято Преображення Господнього, або Яблучний Спас відбулося освячення Поклінного Хреста - це подвійне свято для селища Верабово. Згідно із християнською традицією, Преображення Господнє - це свято, встановлене на згадку про велику подію з життя Ісуса Христа, коли він, здійснивши половину свого земного служіння і достатньо довівши свою божественність вченнями та чудесами, вирішив ще особливим чином показати учням славу свого Божества.
Преображення показало наявність в Ісусі подвійної природи - божественної та людської. При Преображенні було явлення Сина при свідченні Батька і Святого Духа, тобто, явлення усіх ликів Святої Трійці. Під час цього не сталося зміни божественної природи Христа, - навпаки, його божественність була виявлена у його людській природі.

Нехай в вашому житті панує мир, спокій і добро!
Нехай горе і нещастя обходять стороною ваш дім!
Щастя, успіху вам і вашим родинам!

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг
Фото – ФБ-сторінка Дмитро ЛЕВЧЕНКО

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!