Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Депутат Центрально-Міської райради від Сили Людей , голова робочої групи з питань переміщення КЗШ №10 до буд. 6 по вул. Єгорова в Кривому Розі Юрченко Тарас звітував на засіданні групи перед відділом освіти Центрально-Міського району та батьками школи

191017 7

Основну мету в цьому напрямку досягнуто – діти переведені. Завдяки наполегливості депутатів Тетяни Богодистової, Вадима Мирзояна та інших вдалося підняти матеріальну базу освітнього закладу та перевести ще 30 учнів до рідної будівлі школи.

За словами депутата, під час інвентаризації виявлено купу недоліків і помічено як мінімум безвідповідальне ставлення до майна. Як-от відсутність деталей в комп’ютерах, які давно не працюють і стоять для видимості, бо фактично являють собою пустий корпус без начинки. Підписані акти готовності в той час, коли лише планується заміна труб і проведення світла.
Матеріально відповідально людиною в школі був на той час бібліотекар! У разі чого – вона буде крайньою.

Найбільше вразило Тараса абсолютне відчуття безкарності. Про перевірку колишнє керівництво повідомили завчасно, та з усього видно, що не було навіть спроб підготуватися. Звичка, що все зійде з рук, укорінилася дуже міцно.

Юрченко Тарас разом із робочою групою сподівається, що після офіційних результатів обстеження та висновків відділу освіти вдасться розібратися, хто відповідатиме за весь цей безлад, зокрема за підписані акти, зміст яких немає нічого спільного з дійсністю.
І нове керівництво, на яке сьогодні покладають великі сподівання, дасть раду школі врешті-решт.

Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг
Фото – Сила Людей, Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!