Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Про хід баталії, що продовжується понад рік, розповідає депутат Тернівської райради від Сили Людей Костянтин ЧУХНО. Що відповів на болюче питання мер Кривого Рогу – на сесії міськради, на очах депутатів, перед фото- та відеокамерами?

291017 44

На останній сесії Криворізької міської ради депутат Антон ПЕТРУХІН підняв питання захмарних премій голові Тернівської районної у місті ради та його заступникам.
Пан Вілкул... звинуватив депутатів райради в тому, що вони не хочуть зменшувати премії!

- Прямо заявляю, що це є відвертою маніпуляцією і брехнею. На 18-й сесії Тернівської районної у місті ради мною було внесено проект рішення про умови оплати праці заступникам голови райради. Його зарубали процедурним голосуванням і навіть не поставили до черги денної. Мовляв не може бути в черзі денній два однакові питання. Сьогодні, 27.10.2017 р. відбулося пленарне засідання 19-ї сесії Тернівської районної у місті ради. Я знову подав. Вже 2 проекти рішення. Про умови оплати праці та преміювання голови та заступників. Причому, щоб уникнути ситуації з однаковими назвами, я трішки змінив назву. Тому нічого не лишалося як ставити питання у чергу денну. Сьогоднішнє голосування показало, хто ж дійсно хоче і далі дерибанити бюджетні кошти. За реальне зменшення премій не голосували депутати опоблоку та їх сателіти. Наразі, на відміну від процедурного рішення на минулій сесії, результати поіменного голосування занесено до протоколу. До речі, мер зобов'язав Голову Тернівської райради протокольно надати хто голосував, хто ні за премії, - повідомив Костянтин ЧУХНО.

Сподіваємся і сьогоднішні результати голосування теж доведуть до депутатів міськради та громадськості.
Найцікавіше, що премії в 260% та 220% Голова і його заступники майже рік отримували в супереч 37 статті Регламенту Тернівської районної у місті ради.

Стаття 37.
Рада в межах повноважень приймає нормативні та інші акти у формі рішень.
Рішеннями ради нормативно-правового характеру є рішення, прийняті нею в межах повноважень, що мають загальний чи локальний характер та застосовуються неодноразово.
Рішення ради нормативно-правового характеру НАБИРАЮТЬ ЧИННОСТІ З ДНЯ ЇХ ОФІЦІЙНОГО ОПРИЛЮДНЕННЯ, якщо радою не встановлено більш пізній строк введення їх у дію.

Рішення ради, які мають нормативно-правовий характер, обов’язково розміщуються на офіційному веб-сайті та публікуються в друкованих засобах масової інформації.
Рішення від 23.12.2016 р, щодо преміювання були опубліковані лише зараз. В пошуковій системі Гугл дані файли навіть не проіндексовані, що доводить їх нещодавне розміщення. Інші рішення Гугл знаходить без труда. Дуже схоже на підлог документів...

Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг
Фото – Костянтин ЧУХНО

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!