Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Лідер УКРОП-Кривий Ріг, депутат міськради Микола КОЛЕСНИК прокоментував виділення на ремонт ПК «Карачуни» 1.4 млн. грн. з міського бюджету

231117 26

22 листопада під час 29 сесії міськради депутати проголосували за внесення змін до міського бюджету на 2017 рік. Один з його пунктів – перерозподілення 1 430 000 грн. на придбання обладнання для проведення ремонтних робіт у Палаці культури «Карачуни», що знаходиться у Центрально-Міському районі Кривого Рогу.
З приводу цього голосування у мене виникає декілька питань.

1) На прикладі ремонту ПК «Карачуни» видно – міська влада та нардепи вміють домовлятися про фінансування ремонтів закладів, що знаходяться на території Кривого Рогу. Одним з найгостріших питань у місті є жахливий стан лікарень, від облаштування яких відхрещується міська влада, аргументуючи тим, що вони знаходяться на балансі області. Тож чи можливо було залучити ці 25 млн гривень з обласного та державного бюджету на ремонти та приведення до ладу закладів охорони здоров’я, яких так потребують мешканці? А вже заклади культури, що знаходяться на балансі міста, ремонтувати з міського бюджету виходячи з його можливостей?

2) На території міста знаходиться близько десятка комунальних закладів культури, переважна більшість з яких перебуває у аварійному стані. Невже при наявності вільних півтора мільйонів необхідно було перерозподілити їх саме на ПК «Карачуни», реконструкція якого вже обійшлася у 25 млн. грн?
При тому, що на початку ремонтних робіт нардеп стверджував: «Проект реконструкції не обійдеться криворізькому бюджету в жодну копійку». Чи складений план ремонтів інших палаців культури міста, чи все залежить від бажання конкретного народного депутата – мати об’єкт демонстрації власних можливостей?

- Звичайно, ремонти закладів культури необхідні, але не потрібно забувати про пріоритетні питання (одним з яких, без сумнівів, є сфера охорони здоров’я), що стосуються великої кількості мешканців Кривого Рогу, - резюмував Микола КОЛЕСНИК.

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Коментарі   

0 #1 Ольга 23.11.2017, 21:55
резюмував Миеола КОЛЕСНИК. Микола.
Цитата

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!