Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

За неофіційними даними, до керування локомотивами долучаються колишні працівники чи пенсіонери, яким платять до 1400 гривень за зміну... А офіційно – працівники транспортного департаменту подали до поліції заяву, що машиністами на підприємстві працюють невизначені особи, які не влаштовані на роботу офіційно, що може нести загрозу для життя до здоров’я як робітників АМКР, так і мешканців Кривого Рогу

180518 14

Євген Алістранський, прфспілка «Свобода Праці»:
На ПАТ АМКР власник декілька років поспіль ухиляється від відновлення рухомого складу тепловозів, які забезпечують роботу повного циклу Комбінату.
Через політику НЕДОШТАТУ, який призводить до неякісних, невчасних, а інколи і до відсутності організаційних та технічних робіт, склались умови які призвели до ПРОСТОЮ і зупиненню робіт.
І в той, же час Адміністрація АМКР допускає до робіт на несправних тепловозах, осіб без офіційного працевлаштування, без медичного обстеження, отримання ввідного та первинного інструктажів, стажування про що було складено акт РОВД поліції.
І тут виникає питання, яким чином було нараховано зарплату невизначеній особі, яка в такі короткі строки була допущена до керування транспортним засобом?
Трудовий колектив розцінює дії власника ЗЛОЧИННИМИ, а ПОРУШНИК має нести відповідальність згідно українського законодавства.

180518 15

Відповідна заява вже прийнята та зареєстрована в Металургійному відділенні поліції Кривого Рогу...
Де, нагадуємо, вже є заява від адміністрації – ЕКСКЛЮЗИВ! В чому звинувачує працівників Залізничного цеху адміністрація ПАТ АрселорМітал Кривий Ріг? (Заява про кримінальне правопорушення)

Пропонуємо також відео – Это видео бьет рекорды просмотров в Кривом Роге: железнодорожник АМКР разговаривает с штрейкбрехером

Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг
Фото – Євген АЛІСТРАНСЬКИЙ

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!