Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Як повідомляє Управління преси міськради Кривого Рогу, в травні з міського бюджету направлять додаткові кошти на підтримку медицини, закладів культури та ЖКХ

180519 2 min

Шукаєте інформацію по Кривому Рогу? Наш довідник - державною мовою, та з фото - Телефонник-КР

На травневому засіданні виконкому Криворізької міськради підтримано рішення про виділення з міського бюджету коштів на виготовлення проектів по ремонту закладів охорони здоров’я.

В цілому на сферу медицини у Кривому Розі на 2019 рік передбачено 849,6 млн. грн., у тому числі на підтримку охорони здоров'я понад обсяг державної субвенції містом враховано 104 млн. грн. Також за рахунок міського бюджету фінансуються такі програми як «Стоп-Інфаркт», «Здоров'я нації».

На сьогоднішній день завдяки досягнутої економії у процесі виконання бюджету є можливість спрямувати кошти на проекти по капітальному ремонту покрівель лікарні №7 та дитячої лікарні №4.

Для реалізації заходів державної програми «Доступні ліки», яка передбачає відпуск лікарських засобів за електронними рецептами, пропонується виділити 600 тис. грн.

В рамках міських Програм у сфері житлово-комунального та дорожнього господарства планується збільшити фінансовий ресурс на 2,4 млн. грн. для виконання додаткового обсягу робіт з вивезення сміття, знесення сухих та аварійних дерев на території кладовищ.

Для проведення капітального ремонту покрівлі художньої школи №1 також пропонується направити 2,0 млн. грн.

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!