Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.75 (2 Votes)

Как сообщил 6 августа официальный сайт КП Кривбассводоканал, в частном доме в Кривом Роге, в котором проживает один из местных активистов и правозащитников, обнаружено незаконное подключение к коммунальному трубопроводу

060819 8 min

В сообщении утверждается, что договор с данным домовладением на ул. Халтурина в Кривом Роге не заключался, абонентами Кривбассводоканала жители дома не являются.
Несанкционированное подключение обнаружено во время ремонтных работ на улице.
На место происшествия была вызвана полиция, составлен протокол.
Сайт Весь Кривой Рог следит за развитием событий, и пытается узнать, действительно ли активист причастен к «краже воды», как идет речь в сообщении...

060819 9 min

КП "Кривбасводоканал"
Коли одні мешканці Кривого Рогу вчасно і повністю оплачують послуги водопостачання, знаходяться інші, які злочинним способом отримують воду безкоштовно.
Свіжий приклад - мешканець одного з будинків по вул. Халтуріна облаштував незаконну врізку в трубопровід Кривбасводоканалу.
Зухвалий випадок втручання в роботу міської мережі виявили комунальники під час обстеження водопроводу. В ході огляду працівники водоканалу наштовхнулись на незаконну врізку в комунальну трубу.
Будинок, до якого вело незаконне підключення, на абонентському обліку не значиться, договірні відносини з його мешканцями, а також особовий рахунок - відсутні. За попередньою інформацію, якою володіють представники підприємства, відношення до незаконної врізки та крадіжки води має один з активістів Кривого Рогу, який публічно декларує свою прихильність до відстоювання інтересів людей.
На місце злочину була викликана поліція і складено протокол, яким правопорушення зафіксовано. Це стане приводом для подальшого встановлення деталей.

Юрий ПОТУПЧИК,
специально для рубрики
Новости Кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог
Фото – КП Кривбассводоканал

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!