1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.88 (4 Votes)

Андрій Кондратьєв - корінний мешканець Кривого Рогу. Народився 1989 року. За освітою металург-агломератчик

Склалося так, що все життя займається тим, що йому ближче до серця - обчислювальною технікою та кавою. Заробляє на життя дистрибуцією кави, чаю та супутніх товарів та кав'ярень.

Націоналістом себе почав вважати в далекому 2007 року, коли після перемоги помаранчевого майдану почали популяризувати діяльність УПА та провідників української національної ідеї першої половини ХХ сторіччя. Саме в той час йому стало цікаво, чому одна частина населення України вважає Степана Бандеру та Романа Шухевича героями, а інша навпаки - зрадниками.

Через таке розмежування думок, котрі були полярно різні, Андрій вирішив сам розібратись у цьому питанні. Перечитані статті, книги, твори Сціборського, Донцова, спогади ветеранів УПА з однієї сторони, і брехня, підробки, розбіжності, фальш, брудне переписування історії, регулярне нав'язування ідеї про те, що ніякої України та її мови не існує і що це взагалі проект чи то Австро-Угорщини, чи то Америки з іншої зробило своє діло. З того часу він став відданим націоналістом і, натхненний діяльністю УПА, вирішив розпочати свою діяльність як націоналіст.

Починав з малого - агітація, поклейка листівок, організація концертів та творчих вечорів патріотичної тематики, спортивні змагання тощо. Займався популяризацією української мови та культури ще тоді, коли це було ще зовсім не популярно у нашому регіоні.
Тисячі раз був обізваний "фашистом" та "біндєрівцем", сотні раз посилали до.... Львова.

І так відбувалось потягом кількох років аж до 2012 року. Саме тоді після активної участі у мовних протестах Андрій вирішив зробити серйозний крок вперед і долучитися до націоналістичної партії ВО Свобода.
Пояснює свій вчинок тим, що для того, щоб робити серйозні та відповідальні справи відповідно потрібні серйозні та відповідальні люди, і у Свободі саме таких людей Андрій і знайшов.

Так і розпочалась вже політична кар'єра Андрія Кондратьєва. Хоча саме слово "кар'єра” тут, мабуть, не зовсім доречне, так як на меті зовсім не стояло заробляння грошей. Навпаки, часто траплялось так, що приходилось викладати свої останні копійки, щоб надрукувати на захід якийсь банер.
Далі йшли протести проти діяльності Вілкулів, незаконних забудов, МАФів, напівлегальних "Сємєєк”, проти безладу комунальної мафії тощо.

2013 року очолив партійну молодіжну організацію - Студентську Свободу, якою успішно керував до кінця 2014 року.
Брав активну участь у Революції Гідності у якості охорони КМДА та журналіста революційної прес-служби.
Після повалення режиму Януковича та активізації проросійських активістів у Кривому Розі разом з іншими націоналістами у складі самооборони брав участь у жорсткому придушенні спроб сепаратизму.
Після початку війни почав займатись волонтерською діяльністю. За весь час було зібрано та доставлено у найгарячіші точки вантажу на десятки тисяч гривень.

Одружений. Зі своєю дружиною Іванною познайомився ще на Майдані. Одружились 2015 року. В цей саме рік у подружжя народився син, котрого назвали Демид.
Дружина також, як і Андрій, активіст та політичний діяч зі стажем, тому у подружжя не виникає суперечок стосовно політичної на соціальної ситуації в Україні.

Чому Андрій пішов у депутати? Відповідь проста - так можна зробити набагато більше, ніш просто будучи активістом. Разом з побратимами-свободівцями впроваджує у життя як загальноукраїнську Програму Захисту Українців, так і програму нашої, Криворізької міської організації.

В інших партіях не перебував, у корупційних схемах не замішаний, до кримінальної відповідальності не притягався.
Бізнес-інтересів стосовно комунального бюджету не має, так як прийшов у владу працювати, а не заробляти...

Надано Андрій КОНДРАТЬЄВ,
спеціально для рубрики
«Хто є Хто в Кривому Розі»
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!