1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Як повідомляє голова Довгинцівської райради Ігор РАТІНОВ, з 5 по 8 лютого 2018 року на базі Криворізького фізкультурно-спортивного клубу «Локомотив», вперше в Кривому Розі, проводиться Чемпіонат України з футзалу серед дитячо-юнацьких команд

У змаганнях приймають участь 19 команд із міст: Кривого Рогу, Києва, Дніпра, Харкова, Львова, Івано-Франківська, Бердянська, Вінниці, Одеси, Чорноморська, Христинівки, Червонограда (Львівська область), Вугледара (Донецька область), всього – біля 300 юних спортсменів.
5 лютого, о 13.00 відбулось урочисте відкриття Чемпіонату України з футзалу сезону 2017-2018 років серед дитячо-юнацьких команд. На урочистому відкритті змагань були присутні організатори турніру та почесні гості: заступник голови Довгинцівської районної в місті ради Столітній Сергій Васильович; голова комітету з фізичної культури і спорту виконкому Криворізької міської ради Ступак Олександр Миколайович; заступник голови асоціації дитячо-юнацького футзалу України, головний суддя змагань Кондратєв Юрій Володимирович; арбітр ФІФА з футзалу Олег Костянтинович Іванов.
Кривий Ріг в Чемпіонаті України представляють юні футболісти з 5 команд, а це 76 учасників. Тож побажаємо нашим хлопцям у цих важливих для них змаганнях показати високу спортивну майстерність та гідно представити наше спортивне місто.

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Спорту Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг
Фото – Довгинцівська райрада

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!