1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.50 (1 Vote)

Вячеслав ПЕЧЕНЕНКО, Начальник Головного управління в Головне управління Нацполіції Житомирщини, розповів подробиці знахідки, що шокувала Всю Україну

Працівники спеціальної поліції та інших підрозділів ГУНП області під процесуальним керівництвом військової прокуратури Житомирського гарнізону у ході розслідування обставин пошкодження магістрального нафтопроводу вийшли на схему розкрадання спеціальної техніки та транспортних засобів. Упродовж двох тижнів було проведено низку обшуків у Новоград-Волинському районі та вилучено майже 200 об’єктів, підготовлених до продажу.
Серед виявленої техніки - БТРи, БМП, ЗІЛи, УРАЛи, ГАЗ, кунги, причепи, автоцистерни, автовишки, тягачі з лебідками та інша техніка, у т.ч. для транспортування людей по суходолу і на воді.
Також вилучено значну кількість запчастин до неї, акумуляторні батареї, шини та інше.
На даний час встановлюється приналежність вищезазначеної техніки, у тому числі чи перебуває вона на відповідному обліку у військових частинах.
Водночас з’ясувалось, що в Інтернет-мережі на відповідних ресурсах фізичною особою розміщено оголошення про продаж вказаної техніки.
Санкціоновані обшуки були проведені за кількома адресами, де зберігались транспортні засоби. Окрім, власне самої техніки, також вилучено і документи про її походження. Нині вказана в них інформація перевіряється.
Досудове розслідування проводиться за ч. 3 ст. 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Підготував до публікації
Льоха ЗЛИЙ,
спеціально для рубрики
Кримінал України
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!