Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Юлия МОРОЗОВА, депутата горсовета Кривого Рога, главу фракции Сила Людей, засыпали вопросами относительно вручения ему на последней сессии «подозрения о совершении преступления». Устав отвечать знакомым и незнакомым людям, Юлий решил ответить на самые «популярные» вопросы на своей страничке в ФБ. Мы решили также напечатать этот материал, чтобы каждый житель Кривого Рога мог сделать свои выводы по данному случаю, обошедшему все местные СМИ и вышедшему на страницы национальных...

290716 18

Їду з Дніпра, є трошки часу відповісти на часті питання і закиди. На щастя, вони нечисленні, але для тих, хто дійсно хоче розібратися в ситуації, можуть бути важливими.

- Отже, "що не так із врученням підозри на сесії?"
- По-перше, Вілкул порушив регламент, не поставивши на голосування надання слова юношам у погонах.
По-друге, мене мали викликати до УВС, куди б я спокійно прибув з адвокатом, і там би підозру отримав. Лише якщо б мене не змогли знайти, я б не брав трубку й ухилявся іншими способами, подібні б дії з їхнього боку мали б сенс.
Безглузде мавпування арештів в Верховній раді (які дійсно можуть бути виправданими, адже нардепа треба радою позбавити недоторканності, і важливо, щоб він відразу не втік) лише доводять усім, хто сумнівався, що справа замовна, а не просто "Морозов порушив ПДД - хай відповідає".

- "Чому ти не розповідаєш всю правду про ДТП докладно?"
- Я впевнений, що все обливання брудом, яке триває 8 місяців, окрім спроби вбити мою репутацію, має ще одну мету. Їм треба інформація від мене, щоб підготувати своїх "свідків", яких, в повному сенсі слова, скорше за все, нема. Тому вони старанно провокують мене, щоб я занервував і почав виправдовуватися. Не дочекаються. Людям, яким я довіряю - а таких, слава Богу, багато - я деталі розповів. Розкажу і на суді, якщо він буде.

- "Чи не шкода тобі постраждалу? Спиш спокійно?"
- Дуже шкода, звичайно. У мене мама нещодавно пережила трансплантацію тазостегнового суглобу, з трудом відновлюється зараз. Ми за останній час реалізували кілька проектів для людей з обмеженими можливостями, тож я глибоко в темі.
В той же час в мене є певні дуже серйозні підозри, але про них будемо говорити на судах і після. Не хотілося б вірити в найцинічніші версії, але в останній час я все менше чомусь дивуюся.
Сплю мало, тому засинаю швидко. І спокійно )

- "Ти - ліхач, так тобі і треба".
- Неправда. Я за кермом з 2003 року, за весь цей час в мене не було жодної серйозної аварії. Тим більше такої, де б хтось постраждав. За останні роки в мене 2 штрафи - один за невеличке перевищення від підступно схованої старої міліції, і один за неправильне паркування від нової, але там всі роками паркуються ;)

- "Ти - мажор, багатий депутат на дорогій машині, якому начхати на бідну бабушку й інший простий народ"
- Щодо мажорства - мій тато все життя пропрацював слюсарем на взуттєвій фабриці, а мама - фармацевтом в аптеці. Моя "дорога" машина - 13-річна румунська малолітражки, яка потихеньку здає позиції і на днях знову зупинилася ;) На останню горезвісну сесію приїхав маршруткою.
Я б легко міг заробляти значно більше, але свідомо обрав громадський сектор. Дуже вдячній родині, яка з розумінням ставиться до цього вибору.

- "О, дивись, там про тебе знов гадості написали!"
- Зазвичай я бачу це раніше вас, адже соцмережі - майже моя професія. Плюс "доброжелатєлі" завжди намагаються мене тегнути чи прислати посилання. Що стосується анонімних Інтернет-помийок - не реагую взагалі і вам не раджу. На ЗМІ зареєстровані - 1 гарацкой, Рудану і Пульс - подав в суд, думаю, що виграю. Нещодавно ще гірник принесли, з тим же лайном, треба, мабуть, і цих засудити буде.

- "Чому тебе 1гарацкой мочить? Це ж не вілкулівське ЗМІ?"
- Спитайте у власника, ви ж знаєте, хто? ;)

- "Чи не боїшся ти, що суди куплені, корумповані і всьо вже вирішено?"
- Впевнений, що не все куплено. Вірю, що в усіх структурах все більше порядних людей, а деяким в силу обставин просто доводиться діяти всупереч замовленню. Тож, шанси в нас дуже серйозні.
Чи боюся? Звичайно, мені неприємно і некомфортно від цієї ситуації, плюс вона забирає багато часу і ресурсів. Я боюся іншого - що ми не впораємося з тим, щоб змінити цю країну. А заради цього треба платити ціну. І я плачу далеко не найвищу. Є ті, хто життя віддають.
Якщо є ще щось важливе, питайте. Намагатимуся бути максимально відвертим. Публічність і відкритість - дуже важлива зброя для нас зараз.

Подготовил к публикации
Юрий ПОТУПЧИК,
специально для рубрики
Новости Кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог
Фото – со странички Юлия Морозова в ФБ

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!