Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Як повідомляє Весь Кривий Ріг з посиланням на Управління з питань НС та ЦЗН виконкому Криворізької міськради, 2 вересня було багато звернень городян з приводу специфічного запаху в місті

020920 33 min

Вивчивши зазначену ситуацію, інформуємо про наступне, повідомляють надзвичайники.

У Кривому Розі протягом останнього часу не зафіксовано на підприємствах міста аварій з викидом небезпечних речовин, пожеж, які могли викликати специфічний запах в повітрі, також не було.

Спілкуючись з колегами із сусідніх з містом регіонів, встановлено, що подібна ситуація виникла і у них, але трохи раніше за часом.

В Нікопольському і Апостолівському районах були відібрані проби повітря, за результатами яких відхилень від гранично допустимих норм не виявлено.

Зазначену проблему вони орієнтовно пов’язують із пожежами в екосистемах в сусідній Херсонській області, що при "сприятливому" напрямку вітру може викликати подібний запах у повітрі.

У даний час організовано заходи з відбору проб повітря в місті. Про результати буде повідомлено додатково.

Просимо зберігати спокій. Ситуація знаходиться на контролі. Хмара смогу утворилася в наслідок пожеж в екосистемах, які зараз не рідкість у всіх областях України. У заходах безпеки, зачиніть на ніч вікна та утримайтеся від вечірніх прогулянок.

Від редакції: Аналогічна ситуація – у низці населених пунктів на півдні Дніпропетровської області, мешканці яких відчувають той самий нестерпний сморід...

Також читайте - Фото: Что видно из окна дома в некогда экологическом районе Кривого Рога

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!