Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.08 (6 Votes)

Общественный резонанс и неудержимый натиск патриотов, сообщает Весь Кривой Рог, позволили добиться от руководства КЖРК переноса концерта Оли ПОЛЯКОВОЙ, который должен был состояться в парке Шахтерском в воскресенье, 29 августа

270821 36 min

270821 37 min

Как сообщал ранее Весь Кривой Рог, руководство КЖРК, назначая дату концерта, не задумалось, что в этом году в этот день будут поминать жертв Иловайской трагедии.

Ветераны АТО указали на это менеджменту предприятия, но поначалу руководство КЖРК и слышать не хотело о переносе празднеств. И только благодаря усилиям патриотов и местных СМИ удалось добиться нужного решения – концерт перенесен на 5 сентября, на следующее воскресенье.

Кстати, День шахтера во многих городах Украины перенесен на субботу, 28 августа.

АТ КЗРК

До уваги працівників підприємства та мешканців міста

У зв’язку зі встановленою традицією відзначати в останню неділю серпня День шахтаря, який був введений Указом Президента України № 304/93 від 16.08.1993, АТ «Кривбасзалізрудком» планувало проведення заходу для працівників підприємства, мешканців та гостей міста 29 серпня 2021 року. Урочистості з нагоди цієї дати для громади нашого міста є особливим моментом, оскільки Кривий Ріг – місто шахтарів, а їхня тяжка та небезпечна праця є важливою та необхідною. Водночас усвідомлюючи важливість вшанування пам’яті військовослужбовців (серед яких – і працівники Криворізького залізорудного комбінату), котрі загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави (29 серпня – День пам'яті захисників України), та за погодженням із запрошеними на захід гостями, святкування з нагоди Дня шахтаря буде перенесено з 29.08.2021 на 05.09.2021.

По теме -

Юлия ЛАПОЧКИНА,
специально для рубрики
Новости Кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!