Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

Інформація від Військової адміністрації міста Кривого Рогу – про вибухи в міжнародному аеропорту про наближення ворогу до Дніпропетровщині

110322 7 min

Дві ракети, випущені за даними розвідки з військових кораблів в Криму в районі Донузлава, влучили у цивільний Міжнародний криворізький аеропорт в Лозуватці під Кривим Рогом.

У цивільний аеропорт!
На щастя, жертв немає, але воронки у 5 метрів глибиною.

Щодо руху колон противника – у бік Мар’янського вони пройшли приблизно до Дудчан – це невелике просування, їх там сильно побила наша авіація.

З боку Херсонської області в напрямку Кривого Рогу – теж було багато колон, по ним також було декілька потужних ударів нашої авіації.

Однак, розрізнені колони противника таки просунулися.
Ті чутки, що вони у Шестерні – це не правда, їх там немає, схоже, що їх зовсім немає на території Дніпропетровської області.

Те, що на кордоні Херсонської й Дніпропетровської областей вони є й зараз там перебувають – це точно, це ми фіксуємо й, нажаль, доволі близько до Кривого Рогу, особливо до Інгульця й Широкого.

Наші військові знаходяться на позиціях, Нацгвардія – на позиціях, тероборона – на позиціях, всі приведені у повну бойову готовність.
Кривий Ріг готовий захищатися.

Й з позитивного – в Кривому Розі завершено практично продуктову «спецоперацію» й закрито останній вид з критичного продуктового набору (це крупи, мука та ін.).

Була критична ситуація щодо солі, тому що вона виробляється в одному місті України – Бахмуті, але завдячуючи патрульній поліції, водіям, які не побоялися сісти за кермо фур, - був закуплений та доставлений достатній запас солі на кілька місяців.
Й зараз у місті в наявності весь критичний набір продуктів.

Юрій ПОТУПЧИК,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!