Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Як повідомляє «Управління преси та внутрішньої політики виконкому Криворізької міськради», відсьогодні, з середи, 27 квітня, у Кривому Розі проїзд у комунальному транспорті безкоштовний не лише для мешканців міста, а й для усіх - в тому числі військових, переселенців, жителів Криворізького району

270422 15 min

Як повідомив начальник Військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул, таке рішення було одноголосно підтримане депутатами Криворізької міськради на черговій сесії міськради.

Начальник Військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул підкреслив: «Вже більше двох місяців наші військові мужньо тримають оборону Кривого Рогу. Так, у нас кожного дня лунають сигнали повітряної тривоги, однак завдяки героїзму та відвазі наших захисників місто та його мешканці мають можливість нормально, з урахуванням вимог воєнного часу, жити, ходити на роботу. Стабільно працює вся інфраструктура, у тому числі й комунальний транспорт».

Сьогодні, 27 квітня, на сесії прийнято рішення про безкоштовний проїзд у муніципальних тролейбусах, трамваях та автобусах не лише для мешканців міста, а й для усіх - в тому числі військових, переселенців, жителів Криворізького району.

Важливе воно для переселенців, адже люди приїздять до нас з окупованих територій не завжди навіть маючи при собі речі першої потреби.

Комунальні тролейбуси, трамваї, автобуси, швидкісний виходять на маршрути з 05.00 години ранку до 23.00 години. Приватні перевізники працюють з 06.00 до 20.00. Зі зрозумілих причин, автобусів і маршруток працює зараз значно менше.

Нагадаємо, що з 1 травня 2021 року жителі Кривого Рогу безкоштовно користуються громадським транспортом з Карткою криворіжця.

Юрій ПОТУПЧИК,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Коментарі   

-1 #1 Наталя 28.04.2022, 14:01
це добра новина
Цитата

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!