Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

В ході поліцейської спецоперації у Кривому Розі поліцейські вилучили наркотиків на 500 тисяч гривень, повідомляє прес-служба Відділу поліції

160120 21

Також читайте - У Кривому Розі поліція вилучила у містянина 11 шприців з опієм

Правоохоронці встановили та затримали членів злочинної групи, які займалися збутом метадону та опію на території міста Кривий Ріг. Лідером групи виявився 51-річний чоловік. Також до складу групи входили 54-річна жінка та її 46-річний родич. Наркотики збували головним чином у безконтактний спосіб за допомогою схованок.

Протягом декількох місяців правоохоронці документували їх злочинну діяльність в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. 15 січня співробітники Криворізького відділу поліції спільно з працівниками полку поліції особливого призначення під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури № 3 провели санкціоновані обшуки у фігурантів злочинної групи.

В результаті з незаконного обігу було вилучено близько 1 400 г опію, понад 1 кг марихуани, таблетки та згортки з метадоном, прекурсори. Крім цього, поліцейські вилучили пістолет травматичної дії з магазином та 6 набоями, а також речові докази, які підтверджують їх причетність до збуту наркотиків. Все вилучене направлено на експертизу.

Наразі всіх учасників групи затримано в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання щодо вручення їм повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Наркозбувачам загрожує від 6 до 10 років позбавлення волі. Наразі триває досудове розслідування.

Підготував до публікації
Льоха ЗЛИЙ,
спеціально для рубрики
Кримінал, Пригоди Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!