Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Несмотря на уверения высших полицейских чинов, что улицы Кривого Рога патрулируют усиленные наряды патрульных и нацгвардейцев, нередки и такие инциденты...

080420 7 min

Также читайте -

7 апреля, около 17.00 девочка-подросток вышла выгулять собаку в районе 173 квартала – Автоколледжа. К ней пристал пьяный неадекват, который угрожал ей пистолетом.
Полиция отсутствовала на оживленном проспекте.
Ребенок в шоковом состоянии пришел домой и рассказал эту историю родителям.
Быть может правоохранителям в приоритете нужно держать криминальные происшествия а не контроль за соблюдением карантина в Кривом Роге?

080420 8

Наталья Ковальчук‎
Вчора біля 17-ї години в районі автоколеджу нетверезий неадекват до напівсмерті налякав дівчинку підлітка, яка вигулювала собаку (кокер спаніель), погрожував пістолетом застрелити собаку. Дитина прийшла додому в шоковому стані. Питання: за відсутність маски - 17 тис. штрафу, а за шатання з пістолетом на вулицях міста і залякуванні дітей - нічого? Де патруль?

ОФИЦИАЛЬНО:

У Кривому Розі правоохоронці проводять профілактичні заходи з населенням міста щодо дотримання карантинних обмежень.
8 квітня у всіх районах міста на патрулювання вулиць заступило 300 співробітників поліції.
Перед поліцейськими стоїть завдання роз’яснити громадянам посиленні карантинні заходи. Зокрема, заборонено: пересуватися вулицями групами більше двох осіб, крім випадків службової необхідності та супроводу дітей; знаходитися на вулиці без масок, респіраторів та документів, що посвідчують особу; перебувати в громадських місцях особам, які не досягли 14 років, без супроводу повнолітніх; відвідувати парки, сквери, зони відпочинку, спортивні та дитячі майданчики, лісопаркові та прибережні зони, крім вигулу домашніх тварин однією особою та у випадку службової необхідності; регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів у міському, приміському, міжміському, внутрішньо обласному та міжобласному сполученні, крім перевезення легковими автомобілями, а також окремих категорій осіб; самовільне залишення місць обсервації.
Поліція просить не нехтувати рекомендаціями лікарів та дотримуватися всіх карантинних обмежень!

Леха ЗЛОЙ,
специально для рубрики
Криминал, Происшествия Кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог
На фото – патрульные объясняют Правила карантина на 95 квартале

Коментарі   

0 #1 Волчище-почище. 08.04.2020, 10:57
Они все заняты. Гоняются за перевыполнением плана по штрафам.
Цитата

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!