Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Як повідомляє «Жовтневий районний суд міста Кривого Рогу Дніпропетровської області», суд ухвалив вирок криворіжцю за шахрайство та грабіж

080720 16 min

Жовтневий районний суд міста Кривого Рогу ухвалив вирок 37-річному криворіжцю, обвинуваченому у скоєнні шахрайства та грабежу (частина 2 статті 190, частина 2 статті 186 Кримінального кодексу України).

Як встановлено судовим розглядом, в червні 2019 року обвинувачений, перебуваючи на літньому майданчику кафе «Пончики» на мкрн. 4-й Зарічний в м. Кривому Розі шляхом обману, під приводом здійснити дзвінок, заволодів мобільним телефоном незнайомого 43-річного громадянина О., після чого покинув місце скоєння злочину.

Пізніше, того ж дня, з мобільного телефону потерпілого О., зловмисник зателефонував його матері та повідомив неправдиву інформацію про те, що її син потрапив у халепу, через що його утримують в неволі.

Він наказав жінці привезти йому 1500 гривень, щоб відпустили сина, на що остання погодилася. Під час зустрічі жінка поставила зловмиснику умову про передачу грошей лише після того як побачить сина.

Тоді обвинувачений вказав на найближчу багатоповерхівку та сказав, що необхідно зайти до під’їзду, де він вкаже на квартиру, в якій нібито перебуває її син.

Вони піднялися на 4-й поверх будинку, де обвинувачений навмання вказав на квартиру, а коли жінка дістала гроші, чоловік вихопив їх у неї з рук та втік.

Враховуючи визнання вини обвинуваченого та щире каяття, суд призначив йому покарання у виді 4 років позбавлення волі.

Водночас, суд дійшов висновку про можливість виправлення обвинуваченого без реального відбування покарання та звільнив його від відбування з випробуванням, встановивши іспитовий строк такого випробування в 2 роки.

Підготував до публікації
Льоха ЗЛИЙ,
спеціально для рубрики
Кримінал, Пригоди Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Коментарі   

0 #1 111 08.07.2020, 19:27
КАК такое чмо можно отпустить ? оно же на всю голову больное, особенно в ситуации с матерью
Цитата

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!