Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Учора, близько опівночі, службовий автомобіль патрульних зупинився на перехресті вулиць Едуарда Фукса та Кирило-Мефодіївська на заборонний сигнал світлофора, повідомляє ППП Кривого Рогу

050820 15 min

050820 16 min

050820 17 min

050820 18 min

050820 19 min

У цей час у задню частину авто Toyota Prius на швидкості влетів автомобіль Москвич. Скоївши ДТП, водій за кермом Москвича не зупинився, а, набравши швидкості, продовжив рух в Кривому Розі.

Поліцейські почали наздоганяти втікача та не одноразово подавали йому сигнали про зупинку, однак водій не реагував.

Під час руху керманич Москвича неодноразово порушував ПДР, а саме: здійснював проїзд перехресть на заборонний сигнал світлофора, а потім, намагаючись уникнути переслідування поліцейських, виїхав на зустрічну смугу руху та продовжував надалі ігнорувати законні вимоги патрульних. У радіоефірі всі екіпажі патрульної поліції отримали орієнтування про автомобіль порушника.

Оскільки водій Москвича своїми діями створив загрозу життю та здоров’ю людей, для зупинки транспортного засобу, шляхом його пошкодження, згідно з п. 7 ч. 4 ст. 46 ЗУ "Про Національну поліцію України", поліцейський застосував табельну зброю та здійснив постріли по колесах авто. Ще якийсь час автомобіль продовжував рух, однак унаслідок отриманих пошкоджень зупинився на вулиці Електрозаводська, у Покровському районі.

Водія затримали та доставили до Покровського відділення поліції.

Зазначимо, що того вечора, дещо раніше зазначеної події, патрульні зупиняли вказаний транспортний засіб Москвич за порушення ПДР. Водій не пред'явив для перевірки посвідчення водія відповідної категорії, за що на нього винесли адмінпостанову за ст. 126 КУпАП. Інспектори відсторонили чоловіка від керування та попередили, що він не має права надалі рухатися й може передати кермо іншому водієві.

Утім пізніше водій Москвича не дотримався заборони та не виконав вказівки патрульних.

Слідчими внесені відомості до ЄРДР за ч. 2 ст. 342 (Опір представникові влади під час виконання ним службових обов'язків) ККУ.

Унаслідок події потерпілих немає.

Підготував до публікації
Льоха ЗЛИЙ,
спеціально для рубрики
Кримінал, Пригоди Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!