Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Поліцейські міграційної поліції в Дніпропетровській області доставили до тимчасового пункту перебування іноземців трьох росіян, повідомляє Весь Кривий Ріг з посиланням на прес-службу обласної поліції. Порушникам міграційного законодавства загрожує видворення та штраф

040622 4 min

1 червня працівники управління міграційної поліції ГУНП в Дніпропетровській області спільно з міграційною службою Дніпропетровщини супроводили трьох чоловіків до Миколаївського пункту тимчасового перебування іноземців.

Як встановили поліцейські, 40-річний громадянин російської федерації мешкав у Кривому Розі та за рішенням суду повинен у березні поточного року залишити територію України.

Ще один іноземець мешкав у Дніпрі й також порушив міграційне законодавство - у визначений законом термін не виїхав до країни походження.

Третього нелегала виявили у Синельниківському районі. Поліцейські встановили, що громадянин російської федерації з 2013 року проживав в Україні, перейшов на нелегальне становище та міг працювати на користь держави-агресора.

В подальшому порушники будуть видворені за межі України.

Льоха ЗЛИЙ,
спеціально для рубрики
Кримінал, Пригоди Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!