Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Для реєстрації та документування ворожих обстрілів, повідомляє Весь Кривий Ріг, поліцейські виїжджають на місце події на броньованому автомобілі «Ford Transit», нещодавно отриманому завдяки допомозі благодійників та управлінню матеріально-технічного забезпечення ГУНП в Дніпропетровській області

300622 9 min

Місто Зеленодольск та село Велика Костромка Зеленодолського району майже щодня потерпають від обстрілів російської армії, внаслідок яких гинуть і травмуються люди, зазнають руйнувань інфраструктурні об’єкти й будівлі.

Кожен воєнний злочин російської агресії має бути належно задокументований, кожен винний має понести заслужене покарання.

Слідчо-оперативні групи Зеленодольського відділення поліції виїжджають на місця обстрілів, збирають докази, документують їх наслідки. Броньований транспортний засіб надійно захищає поліцейських, які з ризиком для життя виконують свій службовий обов’язок. Його вага складає близько 2.5 тонн.

Правоохоронці переконливо закликають громадян у разі виявлення підозрілих предметів та боєприпасів у жодному разі не підходити та не торкатися їх, а одразу повідомляти підрозділи ДСНС або телефонувати за номером 102.

Поліція цілодобово забезпечує безпеку громадян.
Працюємо кожен на своєму фронті, але всі разом заради нашої перемоги!

Льоха ЗЛИЙ,
спеціально для рубрики
Кримінал, Пригоди Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!