Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

На Центральному комбінаті придбали сучасний опороперевізник HSM 904S німецького виробництва. Техніку будуть використовувати у Глеюватському кар’єрі для побудови ліній електропередач та на інших видах робіт, повідомляє прес-служба Метінвест Кривий Ріг

100523 1 min

Техніка буде задіяна на ЦГЗК в Кривому Розі в будівництві електричних ліній, необхідних для живлення кар’єрних екскаваторів. Окрім того машина допомагає очищувати кар'єрні дороги від шматків породи, а зимою - прибирати сніг.

Опороперевізник є незамінним помічником гірників та співробітників енергетичної служби. Опори та лінії електропередачі в кар'єрах Центрального ГЗК постійно змінюють своє місце розташування, оскільки їх переносять на безпечну відстань перед проведенням вибухових робіт.

Ця техніка задіяна в будівництві електричних ліній, необхідних для живлення кар’єрних екскаваторів. Приміром, перед вибухом у кар'єрі демонтують та вивозять всі опори, а їх може бути від 10-15 одиниць і більше, на відстань 300-400 метрів від місця вибуху. Потім повертаємо їх назад.

Юрій ПОТУПЧИК,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!