Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Як повідомляє в Кривому Розі  «Виконком Покровської районної в місті ради», в умовах повномасштабної війни, коли всі сили і кошти держави спрямовані на наближення перемоги, незадекларована праця і неформальна економіка наносять невиправної шкоди обороноздатності країни

100523 10 min

Намагаючись збільшити свої прибутки деякі роботодавці в Кривому Розі уникають укладення трудових договорів і, відповідно, сплати податків.

З метою інформування суб’єктів господарювання про ризики незадекларованої праці 8-го травня робочою групою з питання легалізації найманих працівників виконкому Покровської районної в місті ради проведено моніторинг щодо працевлаштування найманих працівників в об'єктах бізнесу.

Обстежено 26 об’єктів бізнесу на мкр. 5-й Зарічний.
Надано 5 рекомендацій щодо офіційного працевлаштування.

Шановні роботодавці, оформлювати працівників і сплачувати податки – це не просто юридичне зобов’язання, а патріотичний обов’язок, особливо в часи війни.

Звертаємо Вашу увагу, що відповідальність за використання праці одного неоформленого працівника може сягати 201 тисячу гривень.

За ці кошти можна два роки виплачувати працівнику заробітну плату на рівні мінімальної (6700 грн.), сплачувати усі податки та збори і бути відповідальним роботодавцем!

Юлія ЛАПОЧКІНА,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!