Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Голова військової адміністрації Криворізького району Євген СИТНИЧЕНКО спростовує негативну інформацію, що розганяється деякими ЗМІ Кривого Рогу щодо екс-командира 129-ї бригади ТРО Юрія СИНЬКОВСЬКОГО

130523 12 min

- Українці сьогодні мають бути як ніколи об'єднаними і сильними. Ми повинні стояти одне за одного горою і підтримувати у хвилини відчаю. Ми маємо цінувати і поважати внесок кожного і кожної у боротьбу з ворогом, - вважає Євген СИТНИЧЕНКО.

Євген Ситниченко та Олександр Фастовець познайомилися з Юрієм Сіньковським наприкінці 2021 року, і відтоді жодного дня не було навіть найменшого приводу для сумнівів у порядності і чесності справжнього офіцера.

Патріот своєї країни і свого міста, людина, яка попри труднощі і небезпеки завжди разом зі своїми хлопцями та дівчатами з ТрО.

Сьогодні медіапростором Криворіжжя ширяться брудні чутки щодо Юрія Сіньковського.

Але люди, які добре знають характер цього чоловіка, точно знають, що злі розмови і безсовісний наклеп не мають нічого спільного з правдою.

- Хочу висловити підтримку Юрію Олександровичу і подякувати за його вірність головній меті - перемозі України у війні, яку розв'язала рабська росія. Не можна допускати розбрат усередині країни, не можна ширити наклепи на людей, які довели відданість своїй країні, не можна брехати і засуджувати. Усе це може стати зброєю ворога, - повідомляє пан Ситниченко.

Також читайте - В бригаду ТРО з Кривого Рогу призначено нового командира, але ще не представлено

Юрій ПОТУПЧИК,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!