Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Як повідомляє «Управління преси та внутрішньої політики виконкому Криворізької міськради», триває підготовка до виходу шкіл на очне навчання з 1 вересня, а освітяни Кривого Рогу вдосконалюють свої знання - у місті пройшли «наукові зустрічі» для педагогів

150523 14 min

За ініціативи Департаменту освіти і науки, Центру професійного розвитку педагогічних працівників разом із Криворізьким державним педагогічним університетом у Кривому Розі пройшли наукові зустрічі для освітян «Наука об’єднує».

Майже 500 криворізьких педагогів, а це: заступники директорів, учителі, практичні психологи та соціальні педагоги, логопеди, керівники гуртків криворізьких шкіл та закладів позашкільної освіти взяли участь у роботі наукових лабораторій на базі педагогічного університету. Кожен учасник заходу мав змогу відвідати 2 наукові лабораторії.

Викладачі Криворізького державного педагогічного університету підготували для освітян 34 цікаві локації на різну тематику.

Серед яких:, практичні кейси з геометричного конструювання, логопедичні студії, секрети ефективного навчання основ програмування онлайн, роль гаджетів у реалізації природничо-дослідницької діяльності майбутніх вчителів початкової школи, лайфхаки завзятого туриста, тощо.

Нагадуємо, у місті триває підготовка до виходу шкіл на очне навчання з 1 вересня. Робота дуже велика – планується відкрити понад 100 шкіл. У центрі уваги – дотримання всіх правил безпеки та підготовка укриттів.

Підготувала до публікації
Юлія ЛАПОЧКІНА,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Коментарі   

+1 #3 наталі 16.05.2023, 20:55
Цитую 911:

окуляри вдінь

ин херб майн вориг ихь dу бisт krank джаар вур зомер germanish ок беsтелд он зе бест аrab zолдаtен, зе зийн зит эр ин ног![censored]sian pig.. пoшоl Nахуiй [censored]dos !
Цитата
-2 #2 911 16.05.2023, 14:46
Цитую наталі:
наприкінці року????

окуляри вдінь
очне навчання з 1 вересня
Цитата
+1 #1 наталі 16.05.2023, 10:40
наприкінці року????
Цитата

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!