Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Як повідомляє в Кривому Розі «Департамент у справах сім'ї, молоді та спорту виконкому міської ради», 12-го травня у парку ім. Федора Мершавцева відбувся міський гала-концерт конкурсу сімейної творчості «Родинне коло»

150523 18 min

У гала концерті прийняли участь 16 творчих сімей. Захід був проведений у рамках Дня матері та Міжнародного дня сім’ї за ініціативи та підтримки департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту виконкому Криворізької міської ради.

У цей день, у парку зібралися талановиті сім’ї. Члени багатьох з них мають «золоті руки» та всебічні творчі здібності, підтвердженням чого була виставка творів прикладної майстерності.

Адже кожен з витворів, продемонстрованих сім’ями, зроблений з любов’ю і наснагою, а це – саме головне. Свої вміння батьки передають дітям, онукам, правнукам, що дає можливість довічно жити українській культурі у витворах прикладної майстерності.

У кожної родини є свої сімейні свята. А як чудово, коли лунає з вуст бабусі пісня, її підхоплює донька, онуки, а тоді до співів додаються родинні танці.

На сцені, були представлені номери художньої самодіяльності кращих творчих сімей міста, які стали переможцями районних конкурсів.

Юлія ЛАПОЧКІНА,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!