Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Зі свіжими гарячими жартами і новою полум’яною програмою Бампер і Сус їдуть у Кривий Ріг. У понеділок, 22 травня, о 18.00 у Палаці молоді і студентів запалять усіх найкращим настроєм на великому концерті у межах всеукраїнського туру на підтримку ЗСУ, який назвали ємко і по-нашому: «Гуси-гуси, га-га-га»

190523 18 min
— Казочок не буде! Лише суцільна правда-матка про реальне життя, моцний гумор без цензури, багато-багато ваших усмішок, сюрпризи-розіграші і наша спільна допомога ЗСУ. Чекаємо всіх на концерті! — запрошують Бампер і Сус.

190523 19 min
«Гостро, тонко і в саме яблучко!» — під таким девізом проходять всі їхні концерти.
Бампер і Сус жартують про все, що близьке кожному глядачу. Про життя і політику, м.скалів і волонтерські пригоди, картопельку і горе-водіїв — про вас, нас і їх.
З нещадністю до ворогів і з непереборною вірою у перемогу України!

Долучаючись до інтерактивів, на концерті Бампера і Суса всі глядачі відчувають себе учасниками дійства, надихаються незламним позитивом і пекучим втіленням народної мудрості, яке хочеться розібрати на цитати.

А завдяки незабутнім розіграшам і аукціонам гумористи на кожному концерті збирають чималі суми на підтримку захисників.

На передовій із концертами для Героїв Бампер і Сус постійно бувають, починаючи із 2014 року, тож завдяки новому туру придбають саме те, що українські бійці зараз найбільше потребують: амуніцію і автівки.

190523 20 min
Бампер і Сус нині — одні з найвідоміших гумористів України, лідери українського YouTube, кожне відео яких набирає мільйонні перегляди, а з середини квітня — ще й головні герої нового розривного серіалу «Пригоди Бампера і Суса» на телеканалі «ТЕТ».

У своїх шоу, серіалі і на концертах Бампер і Сус скоряють серця глядачів надзвичайним почуттям гумору, шаленою харизмою і правдою про життя, найактуальніше і наболіле, що подають смачно і потужно, без купюр і цензури.

Їхні головні козирі — фірмовий, ні на що не схожий полум’яний гумор, та шалена енергетика, яка вирує на кожному концерті.

190523 21 min
Криворіжці та всі гості міста, не пропустіть новий концерт ТОПових гумористів без жодних комплексів та упереджень, носіїв народної мудрості і тих, хто здатні запалити публіку з найперших секунд.

У понеділок, 22 травня, о 18.00 у Палаці молоді і студентів у Кривому Розі влучні жарти, максимальний інтерактив, яскраві емоції та вибухові враження на 1000% гарантовані всім.

Концерт Бампера і Суса — кращий привід зібратися з друзями, щоб добре провести вечір, отримати бойовий заряд позитивних емоцій і підтримати ЗСУ!

Квитки на концерт купуйте за цим посиланням

https://kryvyi-rig.internet-bilet.ua/uk/events/55257/bamper-i-sus

190523 22 min

Підготувала до публікації
Юлія ЛАПОЧКІНА,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Коментарі   

+4 #2 2023 20.05.2023, 09:49
Снова какаято поебень приехала, на фронте воевать некому, а шоудрочеры рвут струны и жопу
В окопы пиндосов!
Цитата
-2 #1 Міра 20.05.2023, 08:54
Вау, буде цікаво, треба йти
Цитата

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!