Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Як міркує Андрій ТУРЧЕНКО у пабліку «Центрально-Міський районний ТЦК та СП» в Кривому Розі, рівень ухилення від військового обов'язку по захисту держави, в нашому суспільстві сягає неймовірних, можна сказати загрозливих масштабів. Нестача морально-патріотичного та ідеологічного виховання молоді за останні десятиріччя болісно дає про себе знати...

230523 19 min

Відверто в Кривому Розі про те, про що не прийнято говорити голосно...

Є одна проста, банальна але впливова причина - ступінь готовності стати до зброї та захистити свою землю від ворога, в наших людей ОБРАТНО ПРОПОРЦІЙНА ступеню рівня корупції в країні, об'ємам розкрадання народних коштів і розмірам грошового забезпечення деяких безпорадних, бездієвих органів, як законодавчої так і виконавчої влади.

Це як що м'яко...

Але, кожного дня працівники центрів комплектування та соціальної підтримки по всій Україні намагаються зламати ці тенденції, приймаючи на себе весь негатив який є в суспільстві та виконуючи складні завдання з мобілізації та комплектування, подаючи приклади особистої рішучості та сміливості, відправляючись служити на особливо відповідальні ділянки фронту.

Ротації, переміщення в бойові частини, здача займаних посад і прийняття нових, зміни в підпорядкуванні, нові умови служби та нові завдання...

Зрілі та молоді, з досвідом військової служби і без, офіцери, сержанти, солдати...

Там прикладом самодисципліни, фахової підготовки, рішучості та доблесті в військовій справі по захисту держави, вони надсилають такі необхідні зараз меседжі для кожного в нашому суспільстві - МИ ПОТРІБНІ НАШІЙ ДЕРЖАВІ!

УКРАЇНА ПЕРЕМОЖЕ!

Юрій ПОТУПЧИК,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Коментарі   

+1 #6 gs 25.05.2023, 09:12
НАДО БЫЛО РАНЬШЕ НЕ КЛОПА ЕБАТЬ, А СОЗДАВАТЬ АРМИЮ ПРОФЕССИОНАЛОВ НЕ НАДЕЯСЬ ЧТО РАСПУТИНСКИЙ ПИДАРАС НЕ НАПАДЕТ НА НАС. РАСПИЗДИЛИ, ПРОЕБАЛИ И РАЗВОРОВАЛИ ВСЕ, ТЕПЕРЬ нестача морально-патріотичного виховання...
НАХУЙ ПАШЛИ КОЗЛЫ! СОТНИ ТЫСЯЧ МОЛОДЫХ УЖЕ СЛОЖИЛИ ГОЛОВЫ. зэков гоните в окопы гундяйских пидарасов и ебаных уголовников биндеров с вилкулами и гальченками...
Цитата
+1 #5 Анна 25.05.2023, 03:37
Заї...али вже своєю війною і перемогою.
Цитата
+6 #4 пздц 24.05.2023, 09:33
нестачу морально-патріотичного виховання?
есть биндеры-хуиндеры, ебаные вилкуляторы? мусара и депутатская шлоебень штоб стати до зброї та захистити свою землю від ворога.
А пaвідомiтелi пашли нахуй!
Цитата
+8 #3 Це 23.05.2023, 19:24
Шо етот хуй міркуєт ТУРЧЕНКО никого не интересует, хай не міркуєт , а пиздует воевать.
Цитата
+7 #2 ee 23.05.2023, 18:33
Охyительная новость.. Идиоты.!
В городе более чем достаточно уголовников + 80 зона. Молодежь гибнет защищая державу, а криминальная пидарасня отсиживается по тюрьмам.
На разминирование уголовных сук!
Цитата
+11 #1 5645 23.05.2023, 17:25
а за кого иди в окопы умирать, за вилкуло-биндерское уголовное отродье? или за опзж потаскуху третяк? а може за криминальную депутатскую пиздоту города?
Или за гундяйских богомольных ПИДАРАСОВ подтачивающих город как черви могильные??
Мало уложили пацанов в гробы??
Пойду воевать! тока если вся опзж пиздобратия с кашелками и пидарасы верховной зрады окажется в окопах с оружием в руках.
СВОЛОТА ЕБАНАЯ ПРИВЫКЛИ НА ЧУЖОМ ХУЮ В РАЙ ЕЗДИТЬ.. НАХУЙ ПАШЛИ!
Цитата

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!