Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Як повідомляє «Управління преси та внутрішньої політики виконкому Криворізької міськради», з 15 березня триває реалізація проєкту із оновлення трубопроводів у Центрально-Міському районі Кривого Рогу

250523 15 min

На вулиці Кобилянського в Кривому Розі, коштом міського бюджету, КП «Кривбасводоканал» замінило близько 3 кілометрів зношених трубопроводів на сучасні полімерні.

Зараз на завершальному етапі масштабна реконструкція водопровідних комунікацій Центрально-Міського району, які відпрацювали свій віковий ресурс. Це багатоетапна, кропітка робота, яка триває з середини березня.

Швидко та якісно працівники КП «Кривбасводоканалу» повністю виконали капітальний ремонт ділянки водогону Карачуни-Центральна, від вулиці Азовська до проспекту Миру, та водопровідної мережі на вулиці Кобилянського, від майдану Вознесенського до проспекту Миру. Замінили майже 3 км. трубопроводу, 10 камер та колодязів; 15 одиниць запірної арматури та пожежних гідрантів.

Тепер, понад 21 тисяча жителів Центрально-Міського району будуть забезпечені якісною питною водою. Зараз триває відновлення покриття дороги та тротуарів.

До відновлення дорожнього покриття виконавці робіт приступили з середини квітня. На ділянці по вулиці Кобилянського, від майдану Вознесенського до проспекту Миру, зараз тривають ремонтні роботи.

- Ми виконаємо не лише заміну асфальтового покриття, а й бортових каменів та улаштування тротуарів. На сьогодні, вже завершено зняття асфальтобетонного покриття за допомогою машин для холодного фрезерування – 13 тис кв. м. Також, завершено розборку грунта в траншеях та котлованах – майже 4 800 куб. м., улаштування вирівнювальних шарів основи із щебню шлакового та встановлення бортових каменів, - розповів представник підрядної організації.

Юрій ПОТУПЧИК,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!