Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Шановні активісти та мешканці міста, від імені Криворізкого Автомайдану вітаємо Вас, з Новим 2016 Роком!

0101 4

Впродовж 2015 року, в нашому місті та по всій країні, сталось дуже багато подій. Яких було більше, добрих чи поганих, не можемо сказати, але зрозуміло лише одне, що суспільство змінилося і прагне змін! З кожною подією ми здобуваємо потрібні навики, вчимося на своїх помилках. Що найголовніше, з кожним кроком ми становимось ближче до головної цілі – незалежної, вільної, цивілізованої держави, без корупції, в якої є лише одне майбутнє, розвиток та збагачення держави і кожного українця! Це довгий шлях, який складається в зменшенні бюрократичних-державних службовців, шляхом переведення всіх операцій, до автоматичних сервісів через інтернет . Звільнення судів, прокурорів, та ментів, котрі роками знущалися над законом та людьми. Введення дійових антикорупційних структур. Та введення смертельної кари, за корупцію в державних органах!
В той час, як більшість українців дивиться на вищі політичні чини, на той безлад що вони коять, безвідповідальність та брехню. В них складається враження що Україна зовсім не змінюється, або повзе як равлик до кращого майбутнього! Але, як волонтери та активісти, можемо вас запевнити, що суспільство, рухається з великою швидкістю, для встановлення демократичної країни, в новому сенсі цього слова! Ця, нова демократія буде унікальним явищем для всього світу, до нас будуть звертатись багато держав, за порадами та допомогою. Але до цього ще не один рік! І особисто від нас з вами, від кожної особистості, кожного Українця, залежить як швидко настане цей день!
В 2016 році, нас з вами очікує, ще не один бій з системою, корупцією та ворогами України! І це буде, не захист, а напад, винищення всіх негативних явищ, котрі залишилися в нас від радянської системи які, як рак паразитували в нашій державі! Особисто в нашому місті, як ми і обіцяли, заїдемо, до деяких місцевих чиновників, у яких статки не відповідають їх службовому становищу. Будемо намагатись, допомогти людям котрі прийшли до громадської приймальні, а місцеві чиновники, як завжди відповідали «відписками», та багато проектів соцільно-корисних для міста! Можливо навіть, проведемо «щорічну» акцію, зі снігом)))
Бажаємо в новому році, більше сил, витриманості, та впевненості в собі та оточуючих!


З повагою координатор Автомайдану Кривий Ріг Кравченко Антон

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!