Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

ГО «Об’єднання Самопоміч Кривий Ріг» запрошує громадських активістів та всіх небайдужих мешканців міста на семінар-навчання «Тендер і злочин: моніторинг державних закупівель громадськістю», який відбудеться 07.02.2016 р. о 12.00 в приміщенні гуртожитку № 1 Криворізького педагогічного університету (пр. Гагаріна 56)

602 28

Громада міста має право, і зобов’язана, постійно здійснювати контроль за розподілом та ефективністю використання бюджетних коштів. Адже найкращий інструмент в боротьбі із корупцією – це цифри і факти. В широкому колі інформаційних технологій та доступності інформації, зокрема в різних інтернет виданнях можна легко загубитись. Тому важливо знати як і де шукати цікаві факти, бо основою такого моніторингу є відстеження правильності, прозорості та ефективності проведення державних закупівель, як основного механізму розподілу бюджетних коштів.

Під час семінару будуть висвітлені питання щодо методології принципів, інструментів з моніторингу державних закупівель та аналізу отриманих даних.
Семінар будуть вести Тетяна Коріненко та Євген Василенко.

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!