Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Сайт Весь Кривой Рог решил поставить в одной статье два материала - впечатления журналиста и официальный партийный пресс-релиз... Читайте, что кому больше нравится...

2503 12

2503 11

2503 10

Соло одного актера или зачем в Кривой Рог приезжал Олег Тягнибок
Последние дни перед выборами в Кривом Роге ознаменовались массовым десантом в город депутатов Верховной рады и лидеров политических партий.
Вслед за Андреем Садовым встретиться с криворожанами отважились свободовцы Юрий Левченко и Олег Тягнибок. Я была на последней.
Что сказать? Небольшой конференц-зал гостиницы «Аврора» оказался полупустым. Большинство присутствующих – люди пожилого возраста, которых интересовали не столько насущные проблемы Кривого Рога, сколько «подковерные игры и игрища» Верховной Рады. А поскольку спрос рождает предложение, говорил «высокий гость» именно о них. Говорил долго и подробно, всячески демонстрирую прогрессивную роль ВО «Свободы» в защите интересов простых украинцев в борьбе с олигархическими кланами.
Конечно, рассказы Олега Тягнибока представляли немалый интерес для слушателей. Вот только кандидату на пост мэра Кривого Рога от ВО «Свобода» поговорить с потенциальными избирателями так и не пришлось. Разошелся электорат, так и не познакомившись с предвыборной программой Олега Бойченко. Последнему, похоже в этот раз была отведена роль бессловесного статиста при приме политического театра.

Дарья АРСЛАНОВА,
специально для рубрики
Новости Кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог

 

Лідер Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок відвідав Кривий Ріг
Як інформує прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода», у межах поїздки націоналіст поспілкувався з громадою та закликав підтримати на виборах міського голови «свободівця» Олега Бойченка. Цього ж дня низку зустрічей із містянами на підтримку побратима провів і народний депутат України від ВО «Свобода» Юрій Левченко, який є уповноваженим об’єднання на Січеславщині.
Спілкуючись із криворіжцями, очільник «Свободи» наголосив, що громаді вкрай важливо згуртуватися у своєму виборі навколо людини, яка дійсно працюватиме для міста, а не для власної кишені. За словами Олега Тягнибока, саме Олег Бойченко є єдиним кандидатом, який представляє на виборах міського голови патріотичну позицію та має на меті зробити промислове місто комфортним для його мешканців й успішним. Лідер об’єднання зазначив, що підтримка «свободівця» – це можливість не допустити реваншу антинародної диктатури.
«Кривий Ріг досі залишається під владою кліки Януковича. Містом і далі керують ті, хто роками обкрадав громаду й привласнював бюджетні кошти. Ці вибори – реальний шанс переламати цю ситуацію. Або на найближчих п’ять років тут залишається ті, хто робив людей заручниками низького рівня життя й високих комунальних тарифів, що є ледь не найбільшими в Україні, або ж оберуть того, хто працюватиме для громади. І це дійсно шанс не допустити до влади реваншистів.
Для «свободівця» Олега Бойченка розвиток міста має велике значення, адже він тут народився і прожив усе життя. Окрім того, він бачить, як потрібно розбудовувати Кривий Ріг і зробити його комфортним для своїх земляків. Олег реалізував себе як успішний підприємець і перенесе свій управлінський досвід на керування містом. Він готовий нарешті покінчити зі свавіллям комунальної мафії та забезпечити криворіжцям гідний соціальний захист», – заявив лідер націоналістів.
Зауважимо, що цього дня Олег Тягнибок зустрівся із криворіжцями в готелі «Аврора» в 95-му кварталі. Окрім того, на 16:00 заплановано зустріч із містянами в Будинку культури ім. Богдана Хмельницького.

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!