Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

7 квітня 2016 року відбулась зустріч із молодіжним виконкомом Довгинцівського району Кривого Рогу

110416 10

З 2012 року у районі створений та діє молодіжний виконком із числа кращої молоді, яка працює на підприємствах, установах та закладах району. Молодіжний виконком за період своєї роботи тісно співпрацює із районним осередком громадської організації «Січ» м. Кривого Рогу, районною спілкою ветеранів Афганістану та воєнних конфліктів в інших країнах «Каскад», Довгинцівською районною організацією ветеранів м. Кривого Рогу.
07 квітня 2016 року відбулась зустріч із молодіжним виконкомом. У ході засідання молодіжного виконкому було обговорено Указ Президента України «Про заходи щодо поліпшення національно-патріотичного виховання дітей та молоді», реалізацію Програми молодіжної політики «Нова генерація Кривого Рогу» на 2016-2020 роки, проект парку, який підготовили члени молодіжного виконкому до участі у конкурсі «Місто нашими руками».
Під час діалогу також розглядались питання щодо участі молоді у благоустрої району, створення нових зон відпочинку, виготовлення кращих ескізів, малих архітектурних форм для існуючих парків, скверів, створення молодіжної агітбригади, яка братиме участь у заходах для дітей, які відпочиватимуть протягом літнього періоду у пришкільних таборах з денним перебуванням.
Зустріч була цікавою, плідною, змістовною.

Прес-служба Довгинцівсмької райради,
для сайту
Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!