Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Недавно сайт Весь Кривий Ріг писав, що на маршруті №214 водій неввічливо вів себе з пенсіонерами. І ось – нова шокуюча розповідь... На цей раз – на маршруті №303, під час недільної зливи...

160516 7

Денис НЕДІЛЬКО: Їхав сьогодні в маршрутці №307, номер АЕ 5195 АА на Дружбу.
На Автовокзалі почався сильний дощ. Маршрутка почала протікати у трьох містах. Дальше більше, виявилось, що у "Газелі" не працюють двірники! Почали їхати зі швидкістю 20 км/г майже в сліпу!
Їхали так до вул. Кокчетавська.
Близько 11 людей їхало, одна жінка з малою дитиною на руках. Зауваження про стан "маршрутного корита " з третього разу дійшли до воділи, і він зупинився між двома зупинками, не зупинився на вул. Кокчетавській і не довіз до зупинки Дружба, віддав всім гроші і повиганяв усіх в люту зливу.
Ось так, можна буди мудаком, а можна бути мудаком у квадраті!

Що тут можна сказати? Потрібні поради фахівця – як виховувати приватних підприємців, що возять не картоплю, а мешканцв Кривого Рогу...

Ілля ПЕТРЯК,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Коментарі   

0 #1 Виктор 16.05.2016, 11:47
Перш за все потрібно довести до ладу транспорт. В подібному стані транспорт 214 маршруту. Є одна маршрутка (душегубка) в якій проїхати можливо кілька зупинок. Ящо добра погода, то дихати неможливо, вікна та люки не відчиняються. Якщо їхати з Гірничого з ранку, і маршрутка повна, то на площі Визволення по склу вода тече і люди задихаються. То, як що, така злива відбуваеться рідко, на 214 маршруті люди мучуться кожен день.
Цитата

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!