Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

14 травня 2016 року у Кривому Розі відбулись відразу 2 події пов"язані із Семеном Семенченко

160516 18

Була відкрита депутатська приймальня у Центрально-міському районі та відбулась зустріч у конференц залі готелю "Аврора" із Семеном Семенченко.
Якщо на першому заході народний депутат був більш відкритим (бо не було преси) і розповідав про створення партійної структури, поливав критикою місцевих депутатів від "Самопомочі" (які начебто не працюють) і взагалі не зрозуміло чим займаються...
То на другій зустрічі Семенченко більше розповідав про ситуацію в країні, розказував свої спогади про війну і задекларував створення громадської організації у місті. Ні назви цієї організації, ні цілей присутні так і не почули.
Дарма присутні ставили питання про співпрацю з Криворізькими депутатами від Самопомочі, про те що у Кривому Розі вже існує громадська організація "Самопоміч", що є 4 приймальні депутатів обласної і міської рад від "Самопомочі"...
Питання зависли у повітрі! Натомість як підсоложувальну пілюлю Семенченко розповів про відкиття своїх депутатських приймалень у кожному із 7 районів, в кожній приймальні будуть працювати 3 оплачуваних робітники. Але прості математичні підрахунки показують, що вартість аренди 7 офісів з комуналкою + зарплати 21 працівника офісів складає близько 100 тис гривень на місяць.
Звідки народний депутат візьме гроші на це все - не відомо, адже зарплата Семенченка близько 6 000 гривен.
Декларація тут http://itd.rada.gov.ua/declview/Home/Main/18003/2015

І щє одне питання в мене з’явилось. Пройшло вже майже 7 місяців з того часу, як Семен Семенченко увірвався у політичне життя Кривого Рогу. Хоч одна його обіцянка виконана? Хоч комусь він допоміг? Що з кримінальними справами по виборам і т.д.?

Руслан БІРЮКОВ,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!