Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Студенти Криворізького Педагогічного долучилися в Кривому Розі до акції «З ВІДКРИТИМ СЕРЦЕМ»

170516 3

170516 4

170516 5

16 травня 2016 року, перед головним корпусом Криворізького педагогічного відбулася акція «З відкритим серцем».
Спільно з Криворізьким міським відділенням Всеукраїнської Благодійної Організації «Всеукраїнська мережа людей, що живуть з ВІЛ» наші студенти та викладачі, як і увесь цивілізований світ, цей день присвятили пам’яті людей, що пішли з життя через ВІЛ СНІД.
Такі акції покликані виховувати толерантне ставлення до ВІЛ-позитивних людей, насамперед, серед молоді. На переконання організаторів, «соціально-активні молоді люди можуть і мусять впливати на зміну стереотипів у суспільстві». Адже дотримання прав людини щодо ВІЛ-позитивних людей та представників усіх груп ризику, протидія їх дискримінації в суспільстві є запорукою ефективної відповіді на епідемію ВІЛ в Україні.
Під час акції виступили з номерами студенти психолого-педагогічного факультету «My Valentine» та народна естрадна студія «Модерн» (кер. М.Вікторова) з піснею «Береги любовь».
На підтримку головних засад цієї акції всі присутні стали учасниками флешмобу. У небо були випущені символічні кульки кольору серця, любові, що несуть звернення до всіх небайдужих, ВІЛ-позитивних людей, усього світу – наші серця відкриті для Вас, а ми поряд! Збережіть щиру любов до життя у своїх серцях, збережіть віру в майбутнє та людей.

Криворізький державний педагогічний університет - офіційна сторінка
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!