Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Осередок ВГО «Сокіл» в Кривому Розі провів вишкіл для юних самбістів СК «Гірник». Заходи включали в себе рекреаційні поїздки на конях та військовий вишкіл

240516 6

240516 5

240516 4

240516 3

240516 2

240516 1

22 травня 2016 року ВГО «Сокіл» організувала поїздку юним дзюдоїстам, вихованцям СК «Гірник»в Кривому Розі за межі міста. В селищі Червоний шахтар, для юніорів були створені всі умови для проведення активного відпочинку. «Сокіл» разом зі свободівцем Олегом Бойченко, надали можливість дітлахам прокотитися верхом на конях, дітлахи були у захваті від чотирилапих друзів та віддячили їм за катання смачними яблуками.
Наступний етап відпочинку склав з себе спортивні змагання у перетягуванні канату та грою з м’ячем на вибуття. Після змагань малеча мала змогу ознайомитись зі зразками зброї та набоїв, які їм продемонстрували соколівці.
Юнаки також приміряли на себе комплекти індивідуального військового спорядження, а після ввідного курсу «молодого бійця» з поводженням зі зброєю, мали змогу поцілити мішень з пневматичної гвинтівки.
Після змагань та військового вишколу, був здійснений марш-кидок на відстань у декілька кілометрів. Маршрут пролягав через населений пункт, поле та ліс. Кінцевим пунктом марш-кидку стала соснова галявина, е юні спортсмени разом з батьками зіграли у волейбол.
- Ми разом з батьками дітей вдячні організації «Сокіл» та Олегу Бойченку за надану для дітей можливість всебічного розвитку та патріотичного виховання». Такі заходи зближують людей та роблять світ краще, - подякував Дмитро Назаренко, тренер з дзюдо та самбо СК «Гірник».

ВО «СВОБОДА», Кривий Ріг,
для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!