Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

НОВИЙ ВИД ПОЛІТИЧНОГО РЕЙДЕРСТВА
Помічник депутата міської ради від «Самопомочі» Антона Петрухіна Василина Нікульникова «виключно за покликанням» публічно наїжджає на депутата обласної ради від «Самопомочі» і голову громадської організації «Самопоміч» м. Кривий Ріг Анатолія Івахна

250516 7

І «не поділила» з ним Василина Нікульникова екологію. Бо це сфера її діяльності як донедавна екологічного прокурора. І ніяк, вважає вона, не Івахна. До речі, у свій час - заступника обласного управління охорони навколишнього середовища і екології.
Затіваючи публічну чвару без жодної фактологічної аргументації і не маючи що закинути своєму візаві, окрім поезії, пані Нікульникова стверджує: працює на авторитет «Самопомочі». Бо є прихильником «центрального провіду» цієї політичної сили. То ж, посилаючи компліменти нагору, пані вочевидь взяла на себе місію перезавантажити «Самопоміч» у Кривому Розі. Обіцяє не мовчати про «приховані інтереси Івахна» і заявляє, що «давала йому шанс бути чесним перед виборцями».
Авжеж, роздавачка шансів - колишній екологічний прокурор. Це «государеве око» припинило своє існування - ніхто і не помітив.
І лише Василина Нікульникова за роками виробленою звичкою пресує тих, хто не виправдав її сподівань. Хотіла стати депутатом від «Самопомочі» - не стала, але глибину її особистісної трагедії тепер мусять вигрібати всі, а передовсім ті, хто стійкий до будь-якого пресування.
«Компромат» у професійного прокурора просто «убойний»: хотіла, пише, з кувшина вина (це про Івахно), а звідти вода ллється. У перекладі на прозу: депутат від «Самопомочі» Івахно очолює комісію облради з питань екології, а пані Нікульникова досі без посади і без преференцій для сільської ради на чолі з паном Зубрієм-старшим, якій надає юридичні послуги.
Читаєш публічні коментарі цієї пані і розумієш її посил: не тільки «центральний провід» (силовий кабель, чи що), а увесь світ має знати, що вона вже півтора роки займається екологією на волонтерських засадах. Правда, є люди, які зі своєї доброї волі займаються тим все життя, не чекаючи «вина з кувшина».
Тільки чому, власне, пані Нікульникова так стурбована репутацією саме «Самопомочі», а не «Батьківщини»? Адже вона у нас «слуга двух господ», яка, вочевидь, вважає, що рано чи пізно має стати хазяїном якогось високого кабінету. Пані примудрилась стати одночасно і помічником депутата міськради від «Самопомочі» Антона Петрухіна, і помічником депутата облради Зубрія-молодшого від «Батьківщини».
Схоже, це новий тренд політичного рейдерства. І влаштовування скандалу депутатам від «Самопомочі» за те, що займаються зверненнями громадян на території округу, який гріється під Зубрія, цілком вкладається у його контекст.
Всі, хто не слухається пані Василину, «продались» і мають трепетати, що вона виведе їх на чисту воду.
Прокуратура почила в Бозі, а талант пресувати, як кажуть, не проп’єш.
Шановні колеги Людмила Бурман і Антон Петрухін, зачаровані «фаховістю» пані Нікульникової, я не образила ваших почуттів?
Доведеться і мені адресувати комплімент центральному офісу «Самопомочі». Бо таки праві були там, пред’являючи вимогу не висувати в депутати колишніх прокурорів. Виняток з цього правила був помилкою. «Людина, яка працювала в прокуратурі при Януковичу» - це як мінімум політичний діагноз.

Наталія ШИШКА,
депутат міськради,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг
На фото – Василина Нікульникова

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!