Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

За що депутати Тернівської районної у місті Кривому Розі ради дають премії голові ради та керівництву виконкому?

10616 10

Відповідь є – за їх повсякденну роботу, яка відтепер подається громаді у такому формулюванні «за високі досягнення у праці або за виконання особливо важливої роботи». У чому полягають ці досягнення та важливість пояснила завідуюча відділу з питань служби в органах місцевого самоврядування і кадрової роботи Олена Вітренко. Ось наприклад, заступник голови Тернівської районної ради Володимир Овчаренко – за проведення місячника благоустрою та наведення чистоти в районі до дня міста, 9 травня та поминальних днів. Заступник голови Тернівської районної ради Алла Внукова – за організацію свят до дня Перемоги, міста та заходи із проведення ЗНО. Заступник голови Тернівської районної ради Марія Окунева – за організацію роботи відділу реєстрації місця проживання, організацію роботи щодо нарахування житлових субсидій, проведення виїзних нарад у житлових масивах та виборів голів квартальних комітетів
Заступник голови Тернівської районної ради Сергій Кушнір – за проведення громадських слухань щодо декомунізації та за організацію спортивних заходів. Голова ради Віталій Солод за представлення Тернівського району на святкуванні Дня Європи у місті в парку імені Артема.
Хіба це не їх звичайні посадові обов’язки чи це таки виконання особливо важливої роботи та високі досягнення у праці?
Після такої інформації напевно в усій Україні всі інші голови рад, їх заступники та керуючі справами виконкомів, які з дня у день виконують свою повсякденну роботу, просто кусають лікті, що в них нема таких добрих депутатів, які знають як краще для громади розподілити бюджетні кошти.
За рішення преміювати керівництво Тернівського райвиконкому проголосували 20 депутатів із 29 присутніх на сесії. Рішення ухвалене.
Фракція ВО «Свобода» голосувала проти такого рішення. Результати поіменного голосування та список депутатів-фанатів керівних осіб ради можна глянуть на сайті

Віталій ПІКУЛЬ,
депутат Тернівської райради,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг
На фото – парк біля ПК «Тернівський»... кому видати премію?

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!