Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

31 травня 2016 року Криворізький державний комерційно-економічний технікум продовжив діяльність в межах благодійного проекту «Милосердя» молодіжного волонтерського руху «Територія студентських ініціатив»

30616 15

30616 16

30616 17

Вже за доброю традицією напередодні Дня захисту прав дітей, студенти відвідали Центр соціально-психологічної реабілітації дітей м. Кривого Рогу з благодійною акцією «Країна дитинства – країна мрій».
Завдяки злагодженій команді студентського парламенту та студентів гр. ТКД-14-1 (куратор Красилич А.А.), а також консультанта благодійного проекту «Милосердя», керівника клубу «Надія» Єніної Л.І., керівника спортивного клубу «Атлант» Яковенко І.С., вихованці Центру соціально-психологічної реабілітації поринули у фантастичний світ святково-театралізованої програми, з великим задоволенням брали участь у цікавих ігрових спортивних естафетах, різноманітних дитячих забавах.
Особливу цікавість у дітей викликало розфарбовування тіла хною. Доброзичливість та чуйність наших благодійників створили дружню та привітну атмосферу свята. І наостанок, вже традиційним стало частування малечі солодощами та морозивом.
Та найголовніше, що активісти КДКЕТ подарували дітям турботу та тепло власних сердець, від чого обличчя малечі засяяли посмішками. Це й було найкращою винагородою для студентів, які відчули неповторне задоволення від зробленої доброї справи. Тож нехай всі діти відчувають ласку та любов оточуючих не лише у День захисту дітей, а повсякденно і щохвилини, тому що саме в дитинстві зароджуються почуття людяності, доброти, чуйності та любові!

Кдкет Офіційна Сторінка,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!