Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

И сайт Весь Кривой Рог с удовольствием присоединяется к этой «акции»! Ведь повод очень значимый – народный депутат от Кривого Рога Константин Усов «продавил» в ВР постановление, по которому школы города получат 12 миллионов гривен на ремонты

90616 11

Юрий ЦЮПА, депутат горсовета, фракция БПП
- Справи красномовніші за всілякі слова.
Кривий Ріг у парламенті представляють чотири народні депутати. Доволі достатньо, щоб допомагати місту вирішувати нагальні проблеми та чи багато прикладів цього можна навести?
Лідер криворізької "Солідарності", нардеп К. Усов зміг пролобіювати виділення 12 млн. грн. для ремонту дитячих садків і шкіл. Саме таке рішення було прийнято на засіданні Кабінету Міністрів України. І головне, що це цільові кошти.
Дуже сподіваюсь, що це лише початок добрих справ, і ми теж у свою чергу будемо робити усе можливе, щоб маленькі криворіжці відчували турботу про них.

Игорь РАТИНОВ, председатель Долгинцевского в Кривом Роге райсовета, член БПП
- Благодаря народному депутату Константину Усову, сегодня Кабмин выделил Кривому Рогу прямую субвенцию из государственного бюджета в размере 12 миллионов гривен на капитальный ремонт, реконструкцию, и утепление объектов образовательной системы.
Ремонты школ и детских садиков в Центрально-Городском, Дзержинском районе, и Ингулецком районе должны будут уже этим летом, а окончание запланировано к сентябрю.

Илья ПЕТРЯК,
специально для рубрики
Новости Кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!