Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Як повідомляють у Тернівській у Кривому Розі райраді, ведеться робота з підготовки об’єкту відпочинку до літнього сезону 2016 року

100616 27

100616 28

100616 29

Виконком Тернівської районної у місті ради повідомляє, що протягом 7 – 8 червня 2016 року на території зони відпочинку біля води, по вул. Маршака, проведено роботу з підготовки об’єкту до літнього сезону 2016 року, а саме - очищення водної поверхні прибережної зони від водоростей.
У проведенні очищення водної поверхні прибережної зони від водоростей прийняли участь представники виконкому районної у місті ради та активісти молодіжної організації ПРАТ «ПівнГЗК».
За результатами проведеної роботи, виконком Тернівської районної у місті ради, висловлює подяку за активну участь у заході молодіжній організації ПРАТ «ПівнГЗК», керівництву Державної пожежно-рятувальної частини №16 Третього Державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області та комунальному підприємству «Аварійно-рятувальна мобільна служба рятування на воді» за надане матеріально-технічне забезпечення.

Підготувала до публікації
Юлія ЛАПОЧКІНА,
спеціально до рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!