Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Депутати Центрально-Міської райради від «Сили Людей» пропонують на місці тенісних кортів, з які не мають можливості платити власники СК «Форест», побудувати плавальний басейн. Бо Центрально-Міський район – єдиний в Кривому Розі, де нема арени такої спрямованості

50716 25

З приводу земельної ділянки у парку Гагаріна, яка використовувалася під корти спортивним клубом «Форест» (далі СК).
Земельна ділянка знаходиться у рекреаційній зоні (парк Гагаріна), що тягне за собою плату з максимальним коефіцієнтом (близько 12-15%), по комерційним причинам СК, не може дозволити собі подовжити оренду. У договорі прописано, що орендар після закінчення оренди – зобов’язаний передати об’єкт у тому вигляді, який був на момент укладання договору.
Для того, щоб передати до якогось комунального закладу, треба в будь-якому разі згідно договору здати у належному вигляді та якийсь час платити орендну ставку, до поки документи не будуть готувати.
Наскільки мені відомо міський голова анонсував будування плавального басейну у Центрально-Міському районі, так як це єдиний район де немає такої споруди. Якщо дане питання підтримають депутати міської ради ми могли б ініціювати данне будівництво - земля вже готова, кадастровий номер є, місце одне з оптимальних для басейну у нашому районі!

Сила Людей, депутати Центрально-Міського району
Підготував Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Коментарі   

0 #1 Лариса 06.07.2016, 09:08
А зачем "Каскад" развалили?????
Цитата

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!