Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Унікальна можливість для тих, хто планує отримати вищу освіту в «ІДА» в Кривому Розі! Протягом п’яти років навчання у ПВНЗ у студентів є унікальна можливість відвідувати засідання «English Club»

90716 5

90716 6

90716 7

Креативні, молоді, активні викладачі іноземних мов Приватного вищого навчального закладу «Інститут ділового адміністрування» за підтримки дирекції ПВНЗ пропонують усім бажаючим отримати вишу освіту та студентам навчального закладу інтенсивний курс англійської мови протягом усього періоду навчання за наступними напрямками:
- з І по ІІ курси «Іноземна мова (англійська) за професійним спрямуванням» (базовий курс);
- з ІІІ по V курси «Ділова англійська мова» (поглиблений курс професійної спрямованості);
- протягом п’яти років навчання у ПВНЗ у студентів є унікальна можливість відвідувати засідання «English Club».
Давно не секрет, що іноземна мова посідає чільне місце у житті і професійному становленні сучасного фахівця. Тому викладанню іноземної мови в Приватному вищому навчальному закладі «Інститут ділового адміністрування» приділяється достатньо уваги. На допомогу студентам приходять найсучасніші, визнані в усьому світі навчальні підручники, які розвивають усі види комунікативних навичок. Під час навчання акцент робиться на розвиток основних навичок:
- аудіювання;
- говоріння;
- письмо;
- читання.
Заняття проходять за новітніми міжнародними методиками, які викладачі кафедри практикують під час навчання у літніх міжнародних школах. Викладачі іноземних мов ПВНЗ «ІДА» є членами міжнародних організацій викладачів англійської мови як іноземної TESOL, IATEFL. Вони мають наукові ступені кандидатів філологічних та педагогічних наук і багаторічний досвід у викладанні іноземної мови у вищому навчальному закладі. Також володіють сертифікатами відповідно до Загальноєвропейської рекомендації з мовної освіти (на рівні не нижче В2) з англійської мови.
Навчаючись в «ІДА» ви отримуєте 4 години англійської мови щотижня протягом 5 років навчання плюс один раз на місяць засідання «English Club», можливість перегляду англомовних фільмів, участь у проектних методиках, навчання з використанням інтерактивних методів навчання! Навчання проходить у невеликих групах з використанням індивідуального підходу до кожного студента!
Приєднуйтесь та вивчайте англійську із задоволення разом з нами!

Інститут Ділового Адміністрування,
підготувала до публікації
Юлія ЛПОЧКІНА,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Коментарі   

0 #2 IDA 11.07.2016, 16:46
телефон приемной комиссии 0973092465
Цитата
+1 #1 Юля 10.07.2016, 17:53
Яка ціна на навчання англійської мови ?
Цитата

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!