Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Шампанское Маренго и «Русское Радио Украина» запустили проект «Большая Свадьба», в котором решили принять участие влюбленные из Кривого Рога, которые надеются выиграть приз – бесплатное выступление на свадьбе раскрученного артиста

270716 44

Оля Полякова, Макс Барских, DZIDZIO и другие яркие звезды «Русского Радио Украина» могут приехать на свадьбу в любой город Украины. Звездные гости споют для вас и поднимут бокалы с шампанским в вашу честь! – так обещает реклама проекта.
Артист месяца, который приедет на свадьбу к победителям в ближайшее время - Макс Барских!
Участвуют в этом конкурсе Андрей и Оля из Кривого Рога, которые для победы написали такую историю:
«Андрій та Оля, Кривий Ріг
Ми з моєю коханою Олею з найдовшого в Європі міста – промислового й водночас овіяного легендами Кривого Рогу. Зізнаюся, що нам пощастило жити в унікальному місті – місті довжиною в життя, в якому треба постаратися серед сотень тисяч дівчат розгледіти ту єдину й неповторну.
На щастя, є соціальні мережі, де я й угледів мою Олю. Правда, щоб добитися її уваги та домовитися про зустріч мені довелося докласти чимало зусиль. Як завжди, допомогло красномовство та вроджене вміння переконувати, та й криворіжці, люди зі сталевим характером, не звикли відступати.
Перше побачення у нас відбулося в одному з найбільш романтичних місць нашого міста – в парку імені Федора Мершавцева, де є надзвичайно красива човнова станція, збудована на місці злиття двох рік.
Сильно хвилювався, тому взяв із собою свого гарного товариша – білу вівчарку, яка допомогла мені підкорити серце Олі.
Багато разів чув гімн Кривого Рогу і знаю його слова напам’ять, та ніколи не думав, що рядок з нього «Де навічно злились Інгулець з Саксаганню» стане для мене пророчим. Адже наше щире почуття кохання якраз і зародилося під час прогулянки в парку, біля човнової станції, на місці злиття рік.
А тепер і наші долі, як дві ріки, злилися в одну – тиху, спокійну, сімейну. Хоч ми з Олею разом ще зовсім мало, та я одразу зрозумів, що саме з нею хочу прожити усе своє життя.
Й на День усіх закоханих на мою пропозицію я почув омріяне, заповітне «ТАК!» Далі буде»...

Юлия ЛАПОЧКИНА,
специально для рубрики
Новости Кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог
На фото – Андрей и Оля из Кривого Рога

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!